Bun venit pe LenjeriiDeosebite.ro Login Creare cont
0
0771020078
GRATUIT peste 300 Lei

Returul Produselor

DREPTUL DE RETRAGERE

Potrivit OUG 34/2014, dacă sunteți consumator (persoana fizică) aveți dreptul de vă retrage din contract, fără vreun motiv anume,  în termen de 14 zile din ziua în care dumneavoastră sau o terță parte mandatată de dumneavoastră, alta decât transportatorul, a intrat în posesia fizică a produselor.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalaje si etichete intacte, fara urme de spalare sau folosire).

Returnarea banilor se va face numai prin banca cu Ordin de Plata emis pe numele cumparatorului. 

In cazul in care doriti returnarea produsului in termenul legal, va rugam sa ne adresati o notificarea SCRISA in maxim 14 zile de la primirea produsului, in care sa specificati:

- numele si prenumele
- numarul de telefon
- denumirea produsului pe care doriti sa il returnati
- numarul si data comenzii.
In cazul in care nu este respectata aceasta procedura ne rezervam dreptul de a refuza returul produsul.
NU BENEFICIAZA DE POLITICA DE RETURNARE PERSOANELE JURIDICE.

ATENTIE: In toate cazurile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite. Deteriorarea, utilizarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Pentru exercitarea dreptului de retragere, puteți utiliza formularul https://www.lenjeriideosebite.ro/return_form sau ne puteți transmite opțiunea dumneavoastră prin email la adresa [email protected]

Veți returna produsele și veți primi banii înapoi, însă costurile cu transportul vor fi suportate de dumneavoastră.  Banii vor fi returnați în maxim 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia de retragere.  Ne veți furniza un cont bancar pentru a efectua rambursarea sau putem agrea, de comun acord, înlocuirea sau schimbul produselor.

Daca produsele se vor returna integral, costul transportului initial va fi rambursat. Dacă se va proceda la o returnare partiala, costul transportului initial nu va fi returnat.  În cazul unei retunări, rămâneți responsabili pentru orice degradare sau diminuare a valorii produselor.

!Atentie! Singura modalitate acceptata pt returnare este prin curier! Nu acceptam retururi prin Posta Romana.

 

DATELE SOCIETĂȚII

Denumire:                   CONCEPT SHOP ONLINE SRL

Punct de lucru:          Bulevardul Republicii, nr. 228, Bloc S7A, tronson A, Parter, Pitesti, Jud. Arges

Cod fiscal:                   RO33126847

Telefon:                        0771030244

E-mail:                         [email protected]

 

ULTIMA ACTUALIZARE          2/27/2019