in descriere

Bilele de lâna organica: solutia pentru uscarea rapida a hainelor în uscator

Bilele de lâna organica: solutia pentru uscarea rapida a hainelor în uscator

Doresti sa economisesti energie electrica, timp si bani când vine vorba de spalarea si uscarea rufelor? Încearca sa folosesti bilele de lâna 100% organica în uscator si vei avea o gramada de beneficii!

Cum functioneaza?

Bilele din lâna au rolul de a absorbi umiditatea din rufele tale, grabind procesul de uscare cu 30%-50%! Imagineaza-ti ce diferenta va face acest lucru în procesul de uscare al rufelor. Nu doar atât: va fi mai usor sa calci rufele, nu le mai scoti electrizate si chiar pot avea functie de balsam de rufe!

Avantaje bile lâna 100% organica pentru uscator

Bilele de lâna au mai multe roluri si, pe termen lung, te vor ajuta sa salvezi bani si timp. Sunt o investitie potrivita pentru cei care au un buget redus sau pentru persoanele care doresc o viata mai sanatoasa.

  1. 1.      Economisesti timp si bani

Rufele tale se vor usca mai repede cu ajutorul bilelor de lâna. Foloseste in jur de 4 bile în fiecare ciclu al uscatorului si vei vedea rezultate în scurt timp. Te vei bucura de mai multe clipe libere deoarece rufele tale se vor usca mai repede. În timpul spalarii bilele ajuta la rotirea hainelor si o buna circulatie a aerului.

Alege sa reduci din banii investiti în spalarea rufelor. Schimbarea se va vedea la factura electrica, dar si atunci când alegi sa folosesti alternative eco (renuntarea la balsamul de rufe spre exemplu).

Sfat: Le poti folosi si în masina de spalat pentru pilote, perne, geci din puf/pana gâsca. Ajuta la evitarea aglomerarii pufului/penelor.

  1. 2.      Alternativa eco

Doresti sa ai grija de mediul înconjurator mai mult? Ai un stil de viata care se bazeaza pe a reduce cât mai mult din consumul de energie electrica, bani si pui pret pe grija pentru natura? Poti face o schimbare în viata ta. Bilele sunt realizate în Noua Zeelanda, din lâna 100% organica, scarmanata de mâna, netratata chimic, fara substante sintetice sau toxice.

  1. 3.      Reduci alergiile

Renunta la balsamul de rufe care poate contine o gramada de substante ce produc alergii. Poate fi mai greu sa te obisnuiesti cu aceasta modalitate de spalare a rufelor, dar vei vedea ca sanatatea ta va avea mai multe plusuri si în scurt timp te vei obisnui cu noul proces de spalare si uscare. Daca ai pielea sensibila, aceasta solutie te va ajuta mult.

Sfat: Daca doresti sa oferi parfum hainelor, adauga câteva picaturi de uleiuri aromatice pe bilele de lâna. 3 picaturi, cam la 2-4 saptamâni vor fi suficiente. Pune picaturile pe bile, lasa-le o vreme la uscat iar mai apoi le poti folosi în uscator.

  1. 4.      Rufe mai putin sifonate

Exista persoane dornice sa calce rufe multe? Nu prea! Timpul este pretios pentru fiecare dintre noi asa ca e important sa nu pierdem clipele pretioase în detrimentul activitatilor casnice. Bilele de lâna te ajuta sa ai rufe mai uscate si mai putin sifonate. Nu va mai fi nevoie sa calci atât de mult timp!

  1. 5.      Scapi de energia statica

Un alt beneficiu al bilelor de lâna îl reprezinta anularea energiei statice. Scapi de hainele electrizate! Înca un motiv în plus ca sa renunti la balsamul de rufe.

  1. 6.      Durabililate îndelungata

Bilele de lâna au pâna la 1000 de utilizari! Le poti folosi pâna la 3 ani asa ca investitia ta va fi binemeritata.

Trucurile pentru o viata mai usoara si mai sanatoasa sunt binevenite în orice casa! Alege sa faci schimbari mici, dar importante în stilul tau de viata.

LE POTI GASI AICI.

Cele mai populare

Cadouri pentru un Craciun Magic
  • 3 Decembrie 2018
  • 2511

Postari recente

Arhiva 2024

Arhiva 2023

Arhiva 2021

Arhiva 2018

Producatori

Newsletter

Va invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru pentru a primii pe email noutatile si promotiile curente.