in descriere

5 criterii pentru a alege prosopul pentru plaja

 5 criterii pentru a alege prosopul pentru plaja 

În aceasta vara prosoapele pentru plaja sunt o necesitate de care nu te poti lipsi atunci când te pregatesti pentru zile relaxante la malul marii, pentru piscina sau de ce nu chiar poate pentru un picnic în natura.

Alege dintre cele mai frumoase modele de prosoape în functie de preferintele tale! 

În acest an se poarta foarte multe modele interesante de prosoape printre care se numara prosoapele cu franjuri, cele cu forme interesante sau chiar prosoapele în culori cât mai vii. 

Cum îti alegi prosopul de plaja? 

În functie de dimensiune: ai nevoie de mai mult sau mai putin spatiu pe prosop? Stai singur pe prosop sau îl împarti cu cineva? Aceste criterii te vor ajuta sa-ti alegi mai usor dimensiunea prosopului pentru la plaja. Asigura-te ca prosopul nu este prea mic: trebuie sa stai cât mai confortabil atunci când te bronzezi si asculti valurile marii. 

În functie de culoare: depinde foarte mult ce tip de persoana esti. Îti place sa te înconjori mereu cu multe culori? Mai mult ca sigur pentru tine se va potrivi un prosop viu colorat. Daca nu vrei sa iesi în evidenta pe plaja poate ca ar trebui sa îti alegi un prosop în nuante mai pale mai linistite de tipul roz pal sau bleu pal sau chiar o nuanta apropiata de culoarea nisipului. 

În functie de forma: esti o persoana clasica sau îti place sa te mulezi pe noile trenduri? alege o forma clasica de prosoape dreptunghiular daca simti ca nu vrei sa abordezi ceva nou. Daca îti place sa fii la moda atunci alege un prosop rotund care este extrem de popular în aceasta vara. 

În functie de model: poti alege pentru la plaja un prosop cu un model foarte simplu sau chiar inexistent. Daca vrei sa ai parte de o zi cât mai vesela alege noile modele de prosoape vesel colorate si imprimeuri felurite în ton cu frumusetea verii. 

În functie de material: opteaza pentru materialele cât mai calitative precum este bumbacul. În acest mod pielea ta nu va avea parte de iritatii pe care alte materiale le pot crea. 

Sper ca toate aceste sugestii te-au ajutat sa stii mai bine ce tip de prosop ti s-ar potrivi atunci când mergi la plaja. 

Daca esti indecis si nu prea stii care îti place mai mult poate ca vei alege mai multe prosoape: niciodata nu poti avea prea multe! Uneori este bine sa ai si un prosop de rezerva pentru ca nu se stie niciodata la ce îti trebuie. Chiar poti folosi câte un prosop diferit în fiecare zi pentru varietate. 

Îti dorim o vara minunata!

Cele mai populare

Cadouri pentru un Craciun Magic
  • 3 Decembrie 2018
  • 2469

Postari recente

Arhiva 2024

Arhiva 2023

Arhiva 2021

Arhiva 2018

Producatori

Newsletter

Va invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru pentru a primii pe email noutatile si promotiile curente.